Ekokampaamo

Kasvivärjäys alk. 75€

Kasviväri ja leikkaus

lyhyet hiukset95€
puolipitkät hiukset105-115€
pitkät hiukset120-135€
tyvivärjäys ja leikkaus (max 2cm tyvikasvu)95€

Hiuspohjan hoidot/Hiustenhoito

Merilevähoito 20€-30€
Savihoito20€-30€
Turvehoito20€-30€

Intialainen päänhieronta

30 min.30€

Kasvivärjäys

Kasviväri sisältää 100% luonnonsertifioituja kasveja. Jokaiselle asiakkaalle sekoitetaan kasviväri yksilöllisen tarpeen mukaan. Kasvivärillä ei voida vaalentaa hiusta, mutta sillä voidaan tummentaa tai vaikka vain tuomaan kiiltoa omaan luonnolliseen hiukseen. Kasviväri peittää pehmeästi myös harmaita hiuksia ja näin saadaan luonnollinen ”välke” hiuksiin. Kasviväri on kestoväri, mutta haalistuu hiuksista tasaisemmin kuin synteettinen väri. Intensiivisemmän lopputuloksen saa useammalla värjäyskerralla. Kasvivärillä ei saa ”värikypärää”.

Merilevähoito hiuksille

Merilevähoito poistaa hiuksista metallia ja hiuksiin jääneitä kemikaaleja. Sopii erittäin hyvin kuivalle hiuspohjalle ja hiuksille. Kosteuttaa hiuksia ja sopii erinomaisesti myös luonnonkiharalle ja käsitellylle hiukselle.

Suositellaan ennen ensimmäistä kasvivärjäystä ja esim. kerran vuodessa puhdistushoitona hiuksille.

Ei suositella lääkekuurin aikana.

Savihoito

Savi poistaa tehokkaasti hiuspohjan epäpuhtauksia ja muotoilutuotejäämiä. On erinomainen rasvoittuville hiuksille, ärtyneelle ja hilseilevälle päänahalle. Myös hiustenlähtöongelmaan.

Savea on käytetty jo antiikin Kreikassa. Sen pH:sta johtuen, se rauhoittaa hiuspohjaa ja säätelee talineritystä.

Suositellaan ennen kasvivärjäystä ja/tai hoitona rasvoittuvalle hiuspohjalle.

Turvehoito

Hoitoturpeen aikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Turpeella on erittäin hyvä lämmönsidontakyky. Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.

On erinomainen esim. psoriasiksen hoidossa hiuspohjalle ja puhdistavana ja rauhoittavana hoitona hiuspohjalle. Turve sopii myös reumaatikolle tai nivelrikosta kärsivälle lämmönsidontakykynsä avulla esim. paikallisena hoitona.

Intialainen päähieronta

Päänhieronnassa hierotaan niska-hartia, olkavarsi sekä pään ja kasvojen alue. Intialainen päänhieronta lievittää stressiä, purkaa kehon jännitteitä, poistaa kipua, lisää verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita,

Ei suositella lääkekuurin aikana eikä kroonista sairautta sairastavalle.